Om oss

NO*Sjarmkatten sibir

 

Oss, vårt hjem og våre katter :)

 

Vi er Heidi, Hans og datter Ida Sofie Rogn-Sørensen, 5 flotte katter og 3 hunder. Etter gårdsbruk på Fauske og noen år i Tromsø, flyttet vi til Sortland i Vesterålen for å komme nærmere våre familier.

 

Heidi hadde planer om å bli veterinær, men endte heller opp som laborant på Veterinærlaboratoriet i Harstad og etterpå som forskningstekniker ved Veterinærhøgskolen i Tromsø. Etter 25 år med veterinærmedisinsk diagnostikk og forskning begynte hun å jobbe i hjemmetjenesten. Dyr har alltid vært hennes hovedinteresse, katter og hunder har fulgt henne i de fleste årene, så nu har hun alt hun ønsker seg :) Med noen planer for fremtiden inkludert :)

 

Hans er sykepleier, og har også drevet hjemgården på Moen utafor Fauske i mange år, med melkekyr og okseoppdrett. Hunder har fulgt ham i det voksne liv, katten Otto jr. kom ilag med Heidi og briarden til gårdsbruket etterhvert. Og siden har kattedyret også nådd inn i hjerterota på ham og :) Hans er nå hjemmeværende husfar, noe både vi tobeinte og dyrene nyter godt av :)

 

Ida Sofie bodde sine første år som odelsjente på gården og har fått alle dyrene inn med morsmelka. Hun holder fremdeles fast på at hun skal bli veterinær og mammahjertet gleder seg :) Ellers er hun opptatt med skole, venner, TaekwonDo, street/hiphop-dans, ridning, tegning og dyrene i huset. Noen av hennes største øyeblikk i livet har vært å være med på kattefødslene.

 

 

 

Kontaktinfo:

 

Heidi Rogn-Sørensen

Mail: heiroso@online.no

Mobil: 99040753

Sortlansdbrua mot Strand.

Taen på Hadseløya.

Flotte strender, både små og store.

Schapendoesen Pippi og sibirkatt Sonja har et helt spesielt forhold. Pippi har tatt seg av Sonja fra hun kom til oss, og fikk være jordmor-assistent til hennes første kull :) Et rørende par de to.

 

Av interesser så er det turer i marka som er et nødvendig daglig vitamintilskudd. Mor og barn koser seg ellers med scrapping og strikking når det blir noen minutter tilovers, teater og kino inngår i familiens felles interesser. Far er hjemmeværende, lidenskapelig opptatt av musikk, og elsker å kokkelere. Ellers er det nok å henge fingrene i med jobb, eldre hus, dyr og barneaktiviteter.

 

Vesterålen byr på spennende og vakker natur, Sortlandsmarka ligger like utafor døra og fjelltoppene ligger som perler på Langøya og Hadseløya, i et åpent landskap. Det gir luft til både i kropp og sjel.

Copyright © All Rights Reserved: Heidi Rogn-Sørensen, mobil: 99040753, mailadresse: heiroso@online.no