Planer/Kattunger

Planlegging av kull tar lang tid og det hender de legges ut i god tid. Underveis kan det hende planene likevel blir endret, enten av meg men det kan likegodt være katten selv som bestemmer noe annet enn det jeg vil :) Siden blir derfor oppdatert deretter :)

 

Planer for 2018 :)

 

Kull I, født 27. februar 2018. Se F-kullet.

 

I år blir det vårt første avlsavkom etter Sonja, NO*Sjarmkatten Hedda som skal få berike huset med besøk av en aldeles fantatisk gutt. Hedda er deleid med Yvonne Bakken og kullet blir født og vokser opp hos henne.

Vi la tidlig vår elsk på (N)Solstorms Moi Moi Matti fra han var bitteliten, og nu er han blitt en supervakker kraftplugg som vil matche Hedda perfekt. Heldige oss som har fått lov å låne denne eksklusive guttten. Tusener takk til Sissel <3

 

Det var egentlig ikke meningen at Hedda skulle ha kull nu pga husombygging hos medeier, men da Sonja som jeg først hadde planlagt kull med Matti, ble kastrert, måtte det bare tenkes alternativt. Jeg ønsket så inderlig et avkom med Matti etter Sonja

sine linjer, så heldigvis fant vi en mulighet for å få det til :) Så nu håpes det inderlig på enda ei flott jente

i kullet som oppdrettet kan videreføre vår førstedame Sonja med.

 

 

Stamtavle

 

 

 

 

 

 

Planene for sommeren 2018

 

Våre to planer for sommeren er foreløpig satt på hold siden vi ikke kunne bruke planlagt hannkatt. Vi kommer tilbake med nye planer etterhvert :)

Copyright © All Rights Reserved: Heidi Rogn-Sørensen, mobil: 99040753, mailadresse: heiroso@online.no