Siouxsie

Siouxsie var ment som avlskatt, men etter x antall parringer måtte vi bare innse at det ikke kom til å skje. Hennes mor var også av den vanskelige sorten. Siouxsie er blitt kastrat og fortsetter jobben her som VVV-ingeniør.

Siouxsie har en vakker og lettstelt pels med lite underull. Desverre er hun ikke så matglad på tørrfôr som de andre, men etter kastreringen har hun tatt inn mer næring så vi regner med hun blir rundere i kantene etterhvert :) Hun er ikke særlig glad i utstillinger, men er blitt tryggere på seg selv etterhvert. Kanskje hun fortsetter sin utstillingskarriere, i ny utgave som kastrat :)


Siouxsie Sioux.


 På utstillingen i Tromsø 2012 ble oppmerksomme på Britt Jarlings (N) Nordic Lynx's imponerende maine cooner, og Hans falt pladask for rasen. Etter en titt på hennes hjemmeside, kom vi over Dalimix som var en  drøm av en skilpadde! Det gikk bare ikke an å få henne ut av hodet! Heldigvis endte det opp med at hun fikk komme til oss på fôr :)


Siouxsie Sioux fikk navnet sitt fordi hun var en eksotisk blanding av både indianer og punk. Vi syns hun er så vakker, og klarer aldri å se oss mett på det fantastiske fargespekteret. Hun er litt forsiktig overfor fremmede,  men er den ultimate intime kosekatten når det blir roligere på kvelden.  Hun ligger gjerne under dyna til Ida Sofie og varmer seg, og elsker å ligge ilag med hundene på sofaen og se på TV om kvelden.


 

Siouxsie er husets VVV-ingeniør, og har ansvar for at vår vrange sisterne på toalettet blir behandlet i tråd med de gjeldende regler for optimal funksjon. Glemmer vi noe er kroppspråket så klart at vi skjønner hvor vi har avglemt oss.  Hun er husets "handycat", uansett hva mor holder på med, alt fra boring, skruing, maling eller ved symaskinen, har hun en labb med. Absolutt ingen aktiviteter går henne hus forbi  :)    

     Foto: Britt Jarling

Far: AT Christomas ZZ-Top (Mozart)

MCO e

Foto: Britt Jarling

Mor: CH (N) Nordic Lynx's Incredible Me

MCO f 09

Foto: Britt Jarling

CH (N) Nordic Lynx's Dalimix.   


Tittel: CH


 

 

EMS: MCO f 09


Født: 28-12-2012


HCM-gen: N/N

HCM: testet normal 27-50-2014               


SMA-gen: N/N


PK-gen: N/N


Stamtavle:  Pawpeds link.


Bilder 2015

Fantastiske farger på vakkerdatter :)

Ordentlig ute-gress er best !!!! :)

Vakre Siouxsie 2  1/2 år.