A-kullet

NO* Sjarmkatten's A-kull "Lykkekullet"

Født 12.09.2014

Sonja 9 uker hjemme hos

oppdretter Sonja Westrheim i Lavangen

CH (N) Snurribart's Sonja

SIB f 24

Født 07.09.2010

Dette er er det første kullet  i vårt eget oppdrett og har fått navnet Lykkekullet av flere grunner :) Lykken er selvfølgelig å endelig kunne ha et eget oppdrett, å ha gode mentorer som jeg har fått være/er fôrvert for. Lykken er at Sonja igjen har fått 3 velskapte små nydelige nøster, som Ida Sofie og jeg lenge har ventet på å få være jordmødre for :) Og lykken er og at vi er blitt kjent med hannkattens  flotte mennesker :)


Navnene har vi hentet fra dengang vi gikk og tenkte på mulige navn på vår største lykke i livet, vår datter Ida Sofie :) Så dette kullet er en spesiell opplevelse for oss, og starten på fortsettelsen til en flott hobby som familien storkoser seg med.

Lillegutt Hickory.

GIC SE* Midstorm Heroic Hickory SIB ny 24

Født 15.07.2013

Hickory er eid av (N) Nordskjærets v/Synnøve S. Settemsdal i Surnadal, men bor hos fôrvert Kirsti Johnsen på Averøy. Han er en kraftig flott kar med herlig gemytt. Sonja er ei middels stor sibir-dame, og håpet er at Hickory kan øke den bredden og størrelsen jeg ønsker for mine sibirer, i tillegg til et godt gemytt .


Bakover i linjene ligger et utall vakre sibirer, det har vært en sann fornøyelse å lese pawped og bli kjent med familien. Vi gleder oss til å se utviklingen av denne kombinasjonen :) En stor takk til Synnøve og Kirsti som lot oss få ha denne flotte karen som pappa :)


Fra dette kullet har vi beholdt Sjarmkatten Hedda, i deleie med Yvonne Bakken.   

Navn

Kjønn

EMS

Status

Jente

SIB f 24

Blir og skal i avl, deleid

m/Yvonne Bakken.

Matilde

Jente

SIB f 24

Solgt, Molde.

Sofie

Jente

SIB f 24

Solgt, Tromsø.

NO* Sjarmkatten Hedda

Førstefødte og størst.

NO* Sjarmkatten Matilde.

Født som nr. 2

NO* Sjarmkatten  Sofie

Sistefødte.