B-kullet

NO* Sjarmkatten's B-kull "Dramakullet"

født 24.10.2014

CH (N)Solstorms From Russia

With Love, SIB n.

Født 15.03.1013

Dette er det andre kullet i vårt eget oppdrett, og vi gledet oss så til resultatet av disse to førstegangs-foreldrene. Det ble dog noe dramatikk rundt fødselen, derfor har det også fått navnet "Dramakullet".


Tara var sprekkfull, så vi regnet med det måtte komme flere enn Sonja fikk. Det endte opp med 5 deilige små nøster, en hanne og fire jenter. Fire klassiske sibirer og ei sort med hvitt :)


Pga. keisersnittet fikk to av ungene et lite opphold hos Sonja, så Tara ikke skulle ha så mange å ta seg av. Narkose-rusen satt lenge i, og hun var forvirret over alle de små som ropte etter mat. Etterhvert ble hun seg selv igjen, og alle små fikk komme og få den kostelige "råmelka". Vasking og stell var det verre med , så her måtte det legges inn hjelp av tobeinte så de små skulle få av seg urin og avføring :)


Vi gler oss så til å følge de nyfødte og få masse tassende småttiser rundt bena :)Stamtavle Pawped


CH (N) Nordskjæret's Mikhail

SIB n 03 24

Født 20.07.2013

Navn

Kjønn

EMS

Status

Jente

SIB n 03

Blir her, Ida's avlskatt :)

Bitten

Jente

SIB n 24

Solgt, flyttet til Drammen.

Borghild

Jente

SIB n 24

Solgt, flyttet til Stø.

Bine

Jente

SIB n 24

Solgt, flyttet til Stokmarknes.

Barolo

Gutt

SIB n 24

Solgt, flyttet til Tromsø.

Mikhail er også eid av (N)Nordskjærets V/Synnøve S. Settemsdal, men var hos Kirsti Johnsen på Averøy sammen med Hickory. Da vi så bilder av ham, virket han så lik i type som Tara, kraftig og flott pels, fin øreplassering, god snute og et flott gemytt. Og da var jo den saken klar fra vår side, og Synnøve sa med sitt store hjerte nok engang ja.


Fra dette kullet har vi beholdt Sjarmkatten Bonita, som var den som skilte seg ut med sin sort/hvite pels (SIB n 09) og flotte eksteriør og temperament etter begge foreldrene. Bonita er i vårt oppdrett.Note: Dessverre døde Barolo av en blodpropp som kan være forenlig med HCM. Vi valgte derfor å ikke bruke Bonita i avl. Bonita flyttet til en flott familie som og kunne by på en koselig hundevenn, og hun lever i beste velgående og er familiens grand lady <3 :)  NO*Sjarmkatten Bitten


NO*Sjarmkatten Bine


NO*Sjarmkatten Borghild


NO*Sjarmkatten Bonita


NO*Sjarmkatten Barolo