N-kullet

N-kullet, født 16. august 2022

Far: CarilloCat Undertale Soul, SIB n 09 22, født 04.04.2021

Mor: NO*Sjarmkatten Cassiopeia, SIB g 03 24, født 09.02.2020


Begge foreldre er testet for HCM med fine hjerter. 

Stamtavle

             Cassiopeia, aka Ponio 

Det var på tide å få inn nytt blod i flokken siden forrige hannen ikke kunne brukes til denne damen. Igjen trådde min kjære mentor Sissel J. Doh inn og la veien tilrette i fra sitt omfangsrike kattemiljø. Kari Granaas med CarilloCat hadde 3 kull på gang, og loset meg frem til beste valg av hannkatt. Jeg hadde lenge ønsket en sorttabby i flokken. Sofus tok alle med storm, herlig type og vakker i tillegg. Han og Kiki fra siste kullet her var like gamle og ble som "skjorta og ræva" som vi sier her nord :) Men han ble søtt innlemmet av de andre jentene også. Jeg så like søtt fremtiden i møte med spennende planer :) <3

Undertale Soul, aka Sofus.

.

Ponio og Sofus fant fort tonen, og når gutten var gammel nok ble det full klaff. Dette var Ponio's første kull, så jeg var utrulig spent på hva denne kombinasjonen ville gi. Kosete og rolige typer begge to.


7 nurk i fin størrelse så dagens lys på kort tid. 3 rakk min 17-årige datter Ida å ta imot før jeg kunne styrte hjem fra jobben og overta. Ponio var den perfekte mor, like rolig som hun bruker være, tok alt på strak labb.